Retail

Kostnadseffektiva lösningar inom Retail

 

Vi erbjuder små, medelstora bolag ökad flexibilitet genom att hitta kostnadseffektiva lösningar inom butik & handel, rivning, montering är några exempel på våra servicetjänster. Rivning och demontering kan behövas både vid en renovering och vid en nybyggnation. Rivningsarbeten kan också bli aktuella både inomhus och utomhus. Viktigt är att rätt kunskaper finns för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Under många år har vi genomfört ett stort antal rivningar och monteringar på företag i hela landet.

Image module
Installation & Service

 

Vi tar oss an samtliga typer av elinstallationsarbeten. Behöver du hjälp med andra rekommenderade samarbetspartners inom exempelvis snickeri, så hjälper vi dig.

Image module
Etablering

 

Vi bygger och monterar butiksinredning, även nedmontering. Vi utför idag de flesta typer av montagearbeten som förekommer inom butiksmiljö och offentlig miljö.

Image module
Riv och Sanering

 

Vi utför alla typer av  rivningsarbeten, renoveringar, vattenskador, försäkringsärende.  Samt från att kapa gips i väggar och riva golv till att riva ut ett helt kontorslandskap vid renovering.