Transporter & Lagerhantering

Transportlösningar med maximal flexibilitet

Letar du efter en Logistikpartner för ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss för ett skräddarsytt upplägg som formas med dig som utgångspunkt. Vi har kompetensen som krävs för att hantera transport av farligt gods och distribution i hela Stockholm och Göteborgsregionen. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster, vi pratar gärna om transportlösningar.

Image module

Säkra leveranser

 

Vi Levererar soffor åt Sofa Company AB och DesignHouse Stockholm AB. Vi levererar lampor från Flos fabrik i Italien till olika hotellprojekt. Vi packar upp, avemballerar, bär upp dem till rummen, sätter i glödlampor, sätter på skärmar och tar hand om emballaget. Vi har utfört olika projekt i både Sverige och Norge.

Image module

Grovsopor & Avfall

 

Vi tillhandahåller och tömmer kärl vid t.ex. byggprojekt i Stockholms och Göteborgsregionen. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för alla avfallstyper, med hög servicenivå och fokus på ert företags förutsättningar. Våra återvinningstekniker är experter på att sortera och bortforsla grovsopor.

Image module

Lagerhantering & Logistik

 

Vi transporterar bort ert byggavfall. Vi bär och transporterar bort avfallet från byggarbetsplatsen. En effektiv och tidsbesparande tjänst för ert företag som innebär att er personal kan lämna allt byggavfall där de utfört arbetet.  På större byggarbetsplatser kan vår personal bära och sortera byggavfallet i containrar samt byggsäckar.